AYTM lanterne Tota sort og navy, lille
50% nedsat

Flere visninger

AYTM lanterne Tota sort og navy, lille

Varenummer:524003

Pris: 249,00 DKK

Special Price 125,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

AYTM lanterne Tota lille, i sort og navy er en super flot lanterne til fyrfadslys. Tota er også rigtig flot som vase til enkelte langstilkede blomster. Tota lanternen er en flot og moderne lanterne i et enkelt og meget dekorativt design, som vil pynte flot i enhver indretning både med og uden tændt lys. Selve skålen er i blå glas og den yderste del er i sort glas.

Forny din stue med de flotte lanterne og vaser fra AYTM. Lav en lille stilleben opsætning med Tota lanternen, en enkel plante og et par andre pynteting, og du kan let skabe et smart nyt look.

Tota lanterne fra AYTM er i håndlavet glas, derfor kan der forekomme små luftbobler i glasset og mindre variationer i farven. Lanternen er måler 10 cm høj og 10 cm Ø.


TIPS:
Brug LED- fyrfadslys fra Sompex i Tota lanternen, de ser helt naturlige ud, og de soder ikke i lanternen, på dine vægge eller udleder skadelige partikler.

Detaljer

Type: Lanterne eller vase. Mærke: AYTM. Style: Tota. Design: AYTM Størrelse: 10 cm høj og 10 cm Ø. Farve: Sort og navy. Materiale: Glas.