C'est Bon sofapude Læder natur og sort
80% nedsat

Flere visninger

  • C'est Bon sofapude Læder natur og sort
  • C'est Bon sofapude Læder natur og sort

C'est Bon pudebetræk Læder natur og sort

Varenummer:162007

1

Pris: 249,00 DKK

Special Price 49,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

C'est Bon pudebetræk Læder natur og sort er en super smart og moderne pude. Sofapuden er vævet i strimler af læder og en smule bomuld, hvilket giver puden et moderne og lidt råt look. Pudens modsatte side er ensfarvet sort. Sofapuden har lynlås i bunden, dermed kan begge sider af puden bruges - så du får to smarte puder i én. Den flotte pude er meget anvendelig og kan bruges i sofaen, i din yndlingsstol eller på din seng - også en smart pude til teenage-værelset.

Puden Læder i sort og naturfarvet fra C'est Bon måler 45 x 45 cm. Pudens forside er fremstillet i 90 % læder og 10 % bomuld, og bagsiden er fremstillet i 100 % bomuld. Puden har aftageligt betræk, og den er særdeles slidstærk. Puden må ikke vaskes, men kan rengøres med en fugtig klud.

Forny dit hjem ved at mixe den lækre læderpude fra C'est Bon med andre sofapuder i forskellige farver, mønstre, størrelser og materialer, så skaber du dit helt eget look.


Om C'est Bon
C'est Bon er er et dansk designbrand, der skaber puder, plaider og lækkert boliginteriør til dig der sætter pris på det ægte og oprindelige. C'est Bon sætter fokus på, at de ting vi omgiver os med i vores bolig skal kunne inspirere, få os til at reflektere og koble af.

Lad dig henføre til C’est Bon’s henslængte boligunivers i naturens egne farver. Kollektionernes tidløse design komplimenterer din boligs øvrige indretning i et eksklusivt, råt udtryk - med hyggelige og hjemlige referencer. Universet i naturlige farver og blødenuancer, er med til at tilføre vores hjem noget ægte og oprindeligt - i en hurtig og flygtig verden. Med C’est Bon bringes følelsen af ro og luksusbohème ind i din bolig og gør lækker stil…til din stil.

Detaljer

Størrelse: 45 x 45 cm. Design: Vævet læder og bomuld. Farve: Sort og naturfarvet. Materiale forside: 90 % læder og 10 % bomuld. Materiale bagside: 100 % bomuld. Aftageligt betræk: Ja. Vask: Puden må ikke vaskes, men kan rengøres med en fugtig klud. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Strygning: Efter anvisningerne.