Cozy Living Club Lux loungestol - brick

Flere visninger

Cozy Living Club Lux loungestol - brick

Varenummer:456232
2.990,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Cozy Living Club loungestol er en moderne og eksklusiv stol i lækker velour, der passer ind i de fleste stuer. Stolen er i en virkelig flot velour og har med sit runde design et eksklusivt look der understreges af den stilfulde messingring mellem stolebenene. Stolen er ideel til at gøre det stilfulde nordiske look mere blødt og sofistikeret. Loungestolen er super lækker som den ekstra stol i sofastuen, i entréen eller i soveværelset. Brug også stolen som loungestol ved at lave en lille gruppe med to stole og et smart lille bord i midten. En meget lækker og eksklusiv stol med en super siddekomfort.

Loungestolen kommer fra 2020 i fire nye farver i samme lækre kvalitet fra Cozy Living. Stolen er fremstillet i lækker velour i 100 % polyester, og benene i røgfarvet eg. Stolen er polstret med polyesterskum, og har en rigtig god siddekomfort. Loungestolen er 66 cm i diameter og 77 cm høj. Siddehøjden er 38 cm.

Bemærk, leveringstid 5 - 8 dage.
Stolen er et bestillingskøb (bestilles specielt hjem til dig), det er derfor ikke muligt at returnere bordet.
Bemærk, ved bestilling vil du blive kontaktet angående leveringsdato. Som vil almindelige møbellevering, vil leveringen foregår til din private adresse. Det kræver derfor, at du er hjemme ved levering.


Detaljer

Mål: 66 cm i diameter x 77 cm høj. Siddehøjde: 38 cm. Materiale: Velour i 100 % polyester, messingbelagt metal og og ben i røgfarvet eg. Polstring: Polyesterskum. Aftageligt betræk: Nej. Rengøring: Pletter kan fjernes med varmt vand og lidt sæbe på en klud.