Cozy Living stol Sander Armchair - Cole
7% nedsat

Flere visninger

Cozy Living stol Sander Armchair - Cole

Varenummer:453412

Pris: 3.225,00 DKK

Special Price 2.990,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Cozy Living stol Sander Armchair i cole er en moderne og super smart stol i lækker velour, der kan bruges både som spisestuestol eller som lænestol. Stolen er i en virkelig flot velour og har et eksklusivt look. Stolen er ideel til at gøre det stilfulde nordiske look mere blødt og sofistikeret. Stolen er super lækker som spisestuestol eller lænestol. Stolen har armlæn og en rigtig god siddekomfort. Brug også stolen som lænestol, lav et hyggehjørne med Sander Armchair og et smart lille bord.

Stolen Sander Armchair i cole fra Cozy Living er fremstillet i en lækker velour i 100 % polyester, og benene er fremstillet i røgfarvet eg. Stolen er polstret med polyesterskum, og har en rigtig god siddekomfort. Spisestuestolen eller lounge stolen er 60 cm bred, 46 cm dyb og 90 cm høj. Siddehøjden er 47 cm.

Bemærk, leveringstid 5 - 8 dage.
Det er desværre ikke muligt at få stolen pakket ind som gave.
Stolen er et bestillingskøb (bestilt speciel hjem til dig), det er derfor ikke muligt at returnere stolene.
Bemærk, ved bestilling vil du blive kontaktet angående leveringsdato. Som vil almindelige møbellevering, vil leveringen foregår til din privatadresse. Det kræver derfor, at du er hjemme ved levering.


Om Cozy Living
Cozy Living Copenhagen er et ungt interiør brand, som skaber puder, plaider, møbler og boliginteriør til de som ønsker en unik og hyggelig livsstil i et smart look.

Cozy Living er kendetegnet ved deres nordiske rødder, hvor materiale og æstetik er i fokus. Håndlavede detaljer, blødhed i tekstiler og skønheden i naturens forskellige materialer ses i Cozy Livings puder, plaider, møbler og andre produkter.

Detaljer

De smarte stole Sander Armchair fra Cozy Living i cole er i en kraftig og holdbar kvalitet, alligevel er det vigtigt, at de behandles efter anvisningerne, så stolene holder længst muligt. Stolenes betræk tåler ikke vask, men pletter kan fjernes med varmt vand og lidt sæbe på en klud. Type: Stol / spisestuestol. Mærke: Cozy Living. Style: Sander Armchair. Mål: 60 cm bred x 46 cm dyb x 90 cm høj. Siddehøjde: 47 cm. Design: Cozy Living. Farve: Cole og røgfarvet eg. Materiale: Velour i 100 % polyester og ben i røgfarvet eg. Polstring: Polyesterskum. Aftageligt betræk: Nej. Rengøring: Pletter kan fjernes med varmt vand og lidt sæbe på en klud.