PYTT Living knage Hang IT cognac

Flere visninger

PYTT Living knage Hang IT cognac

Varenummer:30111
199,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living knage Hang IT cognac er en del af PYTT Livings ophængssystem, som utallige anvendelsesmuligheder. Hang IT er en knage i et enkelt skandinavisk design og i meget lækker kernelæder. Du kan bruge Hang IT som en almindelig knage i dit køkken til viskestykker, på badeværelset til håndklæder, i din entre til overtøj, i soveværelset til tøj m.v. Hang IT anvendes også til ophængning af den smarte sengegavl fra PYTT Living. Du kan også supplér med en ophængsstang fra PYTT Living, og skabe et ophængssystem med næsten ubegrænsede muligheder.

Knagerne Hang IT er fremstillet i kernelæder og fås både i sort og cognacfarvet. Hang IT er forstærket med stål i den øverste del, og indvendigt er Hang IT beklædt med uld.
Hang IT måler 21 cm i højden og 4 cm i bredden.

Knagerne Hang IT fra PYTT Living er produceret under ansvarlige forhold i Europa og med fokus på at skabe så lidt spild som muligt.

Detaljer

Type: Knage Mærke: PYTT Living. Style: Hang IT. Design: Skandinavisk design. Størrelse: 21 x 4 cm. Farve: Cognac. Materiale: Kernelæder. Hang IT er forstærket med stål i den øverste del, og indvendigt er Hang IT beklædt med uld. Rengøring: Kan tørres af med en fugtig klud.