PYTT Living puf 4folder grå
10% nedsat

Flere visninger

PYTT Living puf 4folder - grå

Varenummer:70033

Pris: 2.495,00 DKK

Special Price 2.249,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living puf 4folder er en super smart puf med mange anvendelsesmuligheder. Puffen kan bruges som et lille bord eller som en ekstra siddeplads. Inde i puffen er en madras, som hurtigt kan foldes ud og bruges til overnattene gæster. Puffen er i et enkelt og stilrent design. Det aftagelige betræk er i mørkegrå uld på siderne og grå bomuld i toppen. I bunden er en lynlås, så man let kan tage betrækket af og folde den tykke skummadras ud. Madrassens betræk er syet i grå bomuld. Den kraftige madras er i en sådan kvalitet, at det let kan anvendes som gæsteseng.

4folder puf fra PYTT Living i et enkelt design og med de forskellige farvevariationer i toppe er puffen let at sætte sammen med andre møbler, og let at få til at passe ind i de fleste stuer eller børneværelser.

Den smarte puf måler 61 x 51 x 45 cm, og madrassen måler 60 x 200 x 12 cm.

Betrækket på puffen tåler ikke maskinvask, men pletter kan fjernes med lidt varmt vand og sæbe på en klud. Betrækket på madrassen kan maskinvaskes på 40° C.

Alle puder fra PYTT Living er produceret under ansvarlige forhold i Europa og med fokus på at skabe så lidt spild som muligt.


Detaljer

Størrelse puf: 61 x 51 x 45 cm. Størrelse madras: 60 x 200 x 12 cm. Design: Nordisk design. Farve: Mørkegrå og grå Materiale: 20 % bomuld og 80 % genbrugsbomuld. Fyld: Genbrugsskum. Aftageligt betræk: Ja. Vask: Tåler ikke maskinvask. Pletter kan fjernes med varmt vand og lidt sæbe på en klud. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Strygning: Efter anvisningerne.