PYTT Living Rancking rod

Flere visninger

PYTT Living stang Racking Rod 40 cm grå

Varenummer:30620
199,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living stang Racking Rod 40 cm i grå er den del af det smarte system til ophængning. Det danske designbrand Pytt Living har designet et komplet ophængningssystem, som du selv kan sammensætte og dermed helt selv at designe, hvordan det skal se ud lige netop hjemme hos dig. Ophængningssystemet er ideelt til brug i soveværelset, på badeværelset, i køkkenet eller i entréen. Enkel og stilfuld ophængning. Racking Rod består af en rundstok med 3 jernkroge. Brug de smarte knager Hang It til ophængning af Racking Rod.

Stangen Rancking Rod fås i to forskellige længder alt efter, hvor lang du ønsker dit ophængningssystem skal være. Ophængsstangen fra PYTT Living er en lakeret rundstok i træ og der medfølger 3 sorte jernkroge. Bemærk at Hang It læderknagerne skal købes separat.

Mulighederne er mange - brug de smarte frakkebøjler og ringe med stropper i forskellige farver og skab dit helt eget look.

Detaljer

Type: Ophængsstang til ophængningssystem. Mærke: PYTT Living. Style: Racking Rod. Design: PYTT Living. Længde: 40 cm. Farve: Grå. Materiale: Lakeret rundstok i træ og jernkroge. Kroge: Der medfølger tre sorte jernkroge. Rengøring: Kan tørres af med en fugtig klud.