H. Skjalm P. plaid Square grå
50% nedsat

Flere visninger

H. Skjalm P. plaid Square grå

Varenummer:351303

Pris: 899,00 DKK

Special Price 449,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

H. Skjalm P. plaid Square Stone er en lækker og lun uldplaid i grå og offwhite til de kolde aftener. Plaiden er i et enkelt og smart lysegrå mønster med mørkegrå striber på skrå og frynser i offwhite. Plaiden er designet i Danmark. Meget lækker kvalitet i 100 % ren ny uld. Vævemetoden gør, at der kan forekomme variationer i strukturen på stoffet, hvilket giver plaiden et naturligt karakteristika. Måler 130 x 190 cm.

Brug plaiden sammen med puder i forskellige materialer, farver og mønstre, og skab dit helt eget udtryk.

Bemærk, plaider i uld kan fælde, men dette vil aftage med tiden.


Om H. Skjalm P.
H. Skjalm P. har gennem mere end 60 år udviklet sig til at være en anerkendt designvirksomhed inden for boliginteriør og brugskunst. Hagbarth Skjalm Petersen ønskede altid at gå sine egne veje, og det var hos H. Skjalm P. de designbeviste københavnere kom for at få de seneste nyheder inden for bl.a. boligtekstiler som puder, plaider, dækkeservietter og viskestykker.

H. Skjalm P.’s kollektioner har fokus på de nyeste internationale tendenser inden for boliginteriør, men stadig med udgangspunkt i firmaets stifters filosofi om nyskabende designs baseret på naturmaterialer i god kvalitet og med et skandinavisk look.

Detaljer

Den lækre plaid i grå og offwhite strik fra H. Skjalm P. er i en meget holdbar kvalitet. Alligevel er det vigtigt, at plaiden behandles efter anvisningerne, så den holder sig pæn længe. Plaiden skal renses efter anvisningerne, så holder den pænt. Type: Plaid. Mærke: H. Skjalm P. Style: Square. Størrelse: 130 x 190 cm. Design: Stribet. Farve: Grå og offwhite. Materiale: 100 % ren ny uld. Vask: Renses.