Damaskdug Compliments Sun
30% nedsat

Flere visninger

  • Damaskdug Compliments Sun
  • Damask dug Compliments Sun

Compliments damaskdug Sun sort

Varenummer:101114

LagerstatusPå lager

Details:

Compliments damaskdug Sun sort fra Compliments by Gartex er en meget lækker dug i et moderne og eksklusivt mønster. Mønsteret Sun får dugen til at stråle samtidig med at den er både enkel og elegant. Damaskdugen passer flot til alle stel.

Damaksdugen er i 100 % bomuld, og for at opnå den bedste kvalitet er dugen produceret i den fineste certificeret bomuld. Damaskdugens overflade er smudsafvisende, hvilket gør dugen let at holde.

Navnet "Damask" kommer fra den vævemetode som gør, at selve mønsteret fremstår med skiftevis mat og blank overflade. Fås også i andre farver og som bordløber/dinner-for-two.

Vaskes den sorte damaskdug efter anvisningerne, holder den farven, er let at stryge og krøller meget lidt. Husk, altid at stryge dugen efter vask, det gør den mere smudsafvisende og giver den igen den flotte blanke overflade. Kan vaskes på op til 60°.
For at dugen krøller mindst muligt ved vask, anbefaler vi, at dugen vaskes alene.


Om Compliments By Gartex
Damaskdugene Compliments by Gartex er duge til den kvalitetsbevidste forbruger. Compliments by Gartex damaskduge er i et moderne nordisk design. Gartex har løbende udviklet deres produktsortement, og lancere hele tiden nye flotte damaskduge i enkle og moderne mønstre, så som dugene Ice og Sun. Brandet Compliments rummer i dag tekstiler i høj kvalitet til hele boligen så som damaskduge, puder og plaider. Fra Compliments fås også duge i 160 cm til brede borde eller elipseborde.


Hvad er Damask?
Damask er fint mønstret stof af silke, uld, bomuld eller hør. Den særlige damaskvævning stammer oprindelig fra Damaskus, hvor damaske blev brugt til stof af høj kvalitet. Senere blev damask importeret til Europa af korsfarerne. I middelalderen vævede man damask i Genova og Venedig, og siden spredte produktionen sig til Frankrig, England og Holland.

Damask kendetegnes ved, at mønstret er vævet ind i selve stoffet, så der opstår som kontrast mellem mat og blankt. Damask benyttes oftes til duge, men er også set brugt til at give liv til ensfarvede folkedragter.

Damask er som regel ensfarvet, og mønsteret ses i matte og blanke flader. Når stoffet bliver vendt, ses mønsteret modsat. Der er ingen egentlig for- og bagside på damask.

1

Produktnavn Antal
1

Pris: 669,00 DKK

Special Price 469,00 DKK

Ekstra valgmuligheder

* Påkrævede felter

Pris: 669,00 DKK

Special Price 469,00 DKK

Detaljer

Vask: 60° C. For bedste resultat anbefaler vi, at vaske dugen alene. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Vi anbefaler en kort tørring i tørretumbler, og at dugen derefter hænges til tørre. Så bliver dugen pæn glat, og det er til gavn for både din elregning og miljøet. Strygning: Efter anvisningerne. Husk, altid at stryge dugen efter vask, så den igen får den flotte blanke overflade.