PYTT Living bordløber aqua

Flere visninger

PYTT Living bordløber aqua

Varenummer:20414
249,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living bordløber i aqua er en lækker og enkel bordløber til minimalistisk bordækning til "dinner for two" eller flere. Bordløberen fra PYTT Living har den ekstra finesse, at den er med skjult brodskåner. I midten af bordløberen er en plade, så du kan sætte de varme skåle direkte på bordløberen uden bruge af almindelige bordskånere. Bordløberen er et let og enkelt alternativ i stedet for at bruge dug. Bordløberen er aqua og har hvide syninger. Bordløberen er i 100 % bomuld og måler 45 x 130 cm.

Bordskåneren, som er syet ind i bordløberen, kan let tages ud inden vask via en åbning på bagsiden af bordløberen. Bordløberen må maskinvaskes ved 60° C og tåler tørretumbler.

Detaljer

PYTT Living bordløber i aqua er i en rigtig god kvalitet, alligevel er det vigtigt, at den behandles efter anvisningerne, for at bordløberen holder længst muligt. Bordløberen må vaskes ved max 60° C. Vask gerne bordløbere ved lavere temperaturer, så holder de længere, og det koster mindre i strøm og er til gavn for miljøet. For bedste resultat anbefaler vi, at vaske bordløberne alene. En farvet bordløber må ikke vaskes med optisk hvidt eller anden form for vaskemiddel, der indeholder blegemidler. Vaskes bordløberen efter anvisningerne, holder den farven pænt. Type: Bordløber/Dinner-for-two. Mærke: PYTT Living. Style: Med bordskåner. Størrelse: 45 x 130 cm. Farve: Aqua. Materiale: 100 % bomuld. Vask: 60° C. For bedste resultat anbefaler vi, at vaske bordløberen alene. Bemærk, overskudsfarve kan forefindes i bomuldsprodukter. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Vi anbefaler en kort tørring i tørretumbler, og at bordløberen derefter hænges til tørre. Så bliver bordløberen pæn glat, og det er til gavn for både din elregning og miljøet. Strygning: Efter anvisningerne. Husk, altid at stryge bordløberen efter vask, så den igen får den flotte blanke overflade.