PYTT Living Simmerbag rosa
7% nedsat

Flere visninger

PYTT Living kogepose SimmerBag rosa

Varenummer:30905

Pris: 699,00 DKK

Special Price 649,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living kogepose SimmerBag i rosa er en nyfortolkning af den gamle høkasse. Simmerbag'en kan også bruges både som køletaske og varmetaske til en tur i det grønne. Med SimmerBag bliver madlavningen til en leg. Den kan bruges til alt lige fra grød, til gryderetter og yoghurt. SimmerBag kan både holde suppen varm på en kold vinterdag, eller salaten kold til frokost i det grønne. Brug PYTT SimmerBag som madkurv eller køletaske og tag den med på skovtur. Bindebåndet fungerer både til lukning af posen og som hank.


PYTT Living kogeposer Simmerbag


PYTT Simmerbag kan indeholde en gryde med diameter op til 28 cm. Kogeposen er fremstillet i 100% quiltet bomuld med isolerende materiale. PYTT SimmerBag må vaskes ved 30° C - huske at fjerne snoren inden vask.


Alle kogeposer fra PYTT Living er produceret under ansvarlige forhold i Europa og med fokus på at skabe så lidt spild som muligt.

Detaljer

PYTT Living kogepose SimmerBag rosa er i en god kvalitet, men det er vigtigt at det behandles efter anvisningerne, for at SimmerBag'en holder længst muligt. Kogeposen må vaskes ved 30° C. PYTT Living SimmerBag bør vaskes separat gang. Kogeposen må ikke vaskes med optisk hvidt eller anden form for vaskemiddel, der indeholder blegemidler. Vaskes kogeposen efter anvisningerne, holder den pænt. Type: kogepose | SimmerBag | Høkasse. Mærke: PYTT Living. Style: Nordisk. Størrelse: Kan indeholde en gryde med diameter op til 28 cm. Egenskaber: Med lynlås og lukkesnor, som også fungerer som hank. Design: Ensfarvet. Farve: Rosa. Materiale: 100% quiltet bomuld med isolerende materiale. Vask: Må vaskes ved 30° C. Snoren skal fjernes inden vask. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Strygning: Efter anvisningerne.