La Cumbre - El Salvador Ny
20% nedsat

Flere visninger

La Cumbre - El Salvador

Varenummer:121203

Pris: 79,00 DKK

Special Price 63,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Denne økologiske kaffe fra Illamatepec-regionen i El Salvador er en exceptionel blød kaffe, der er fremstillet på helt naturlig vis. Den har smagsnoter af modne bær og fudge.

Hele ristede bønner
250 g

For at opnå den bedste smag, anbefaler vi, at du formaler kaffen, lige før du skal brygge.
Som en tommelfingerregel for lys ristet kaffe benyttes brew ratio 1:16. Dvs. 60-65 g kaffe til 1 l vand. Hvis kaffen er mørkere benyttes forholdet 1:18

Holy Bean har med få år på bagen, formået at skabe et helt fantastisk produkt i form af deres lysristede specialkaffer. Det arbejde der lægges i udvælgelsen af kaffebønnerne, samt deres ristning af kafferne kan smages i Holy Beans specialkaffer.

Medejer Sine Klejs Gren er én af de få kvindelige SCAE certificerede kafferistere (Speciality Coffee Association of Europe) i Danmark og har blandt andet været dommer til DM i kafferistning gentagne gange. Indsigt, fordybelse og grundighed er begreber, som kendetegner Sines tilgang til ristning af kaffe.

Detaljer

Denne økologiske kaffe fra Illamatepec-regionen i El Salvador er en exceptionel blød kaffe, der er fremstillet på helt naturlig vis. Den har smagsnoter af modne bær og fudge. Hele ristede bønner 250 g