Cozy Living lille puf - mahogany

Flere visninger

Cozy Living lille puf - mahogany

Varenummer:453727
1.390,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Cozy Living puf Marocco er en virkelig flot og stilfuld puf i et meget eksklusivt design i den fineste velour. Puffen har flere anvendelsesmuligheder og kan bruges som et lille bord eller som en ekstra siddeplads.
Puffen er i et stilfuldt og tidløst design - og så er den bare utrolig dekorativ. Marocco Pouf Velvet har form som den klassiske maroccopude.

Puffen er med sit enkle og smarte design let at sætte sammen med andre møbler og andet interiør. Puffen er et frisk pust, og vil bringe et stilfuldt look ind i din indretning, om du så bruger den i stuen, i entréen, i soveværelset, i køkkenalrummet eller på børneværelset.

Puffen fra Cozy living er fremstillet i en virkelig flot velour i 100 % polyester og måler 50 cm i diameter og 45 cm i højden. Puffen er polstret med krøyerkugler og skum, og har en rigtig god siddekomfort. Betrækket kan ikke vaskes, men kan rengøres med en fugtig klud.

Bemærk, leveringstid 5 - 8 dage.
Bemærk, puffen er et bestillingskøb (bestilt speciel hjem til dig), det er derfor ikke muligt at returnere puffen.

Detaljer

Mål: 50 cm i diameter x 45 cm høj. Siddehøjde: 45 cm. Design: Cozy Living. Farve: Mahogni Materiale: Velour i 100 % polyester. Polstring: Polyesterskum. Aftageligt betræk: Nej. Rengøring: Pletter kan fjernes med varmt vand og lidt sæbe på en klud.