Cozy Living sidebord Concrete beton 60 Ø

Flere visninger

  • Cozy Living sidebord Concrete beton 60 Ø

Cozy Living sidebord i beton Ø60

Varenummer:452388
2.990,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Cozy Living sidebord i beton og 60 cm i diameter er et super smart og flot sidebord, der kan bruges både inde og ude. Råt sidebord i et enkelt design med en smuk, glat bordplade i beton. Bordpladen er håndlavet - omhyggeligt udført håndværk - og har derfor forskellige teksturer, hvilket gør den unik. Det enkle og kraftige understel med U-formede ben er med til at give bordet et råt, smart og tidsløst look. Bryd det pæne eller klassiske look med et råt sidebord. Passer til mange forskellige boligstile.

Det runde sidebord i beton er 60 cm i diameter og 45 cm høj. Betonbordpladen skal regelmæssig vedligeholdes med voks. Bruges bordet udendørs, skal det dækkes til om vinteren for beskyttelse.

Bemærk, leveringstid 5 - 8 dage.
Bemærk, alle større møbler og stole er bestillingsvarer og leveres direkte fra fjernlager. Ved bestilling vil du blive kontaktet angående leveringsdato. Som ved almindelig møbellevering, vil leveringen foregå til din privatadresse (levering til kantsten). Det kræver derfor, at du er hjemme ved levering.
Bemærk, varen er et bestillingskøb (bestilt speciel hjem til dig), det er derfor ikke muligt at returnere varen.


Om Cozy Living
Cozy Living Copenhagen er et ungt interiør brand, som skaber puder, plaider, møbler og boliginteriør til de som ønsker en unik og hyggelig livsstil i et smart look.

Cozy Living er kendetegnet ved deres nordiske rødder, hvor materiale og æstetik er i fokus. Håndlavede detaljer, blødhed i tekstiler og skønheden i naturens forskellige materialer ses i Cozy Livings puder, plaider, møbler og andre produkter.

Detaljer

Mål: 60 cm i diameter x 45 cm høj. Farve: Cementfarvet og sort. Materiale: Bordplade i beton og understel i malet rustfri stål. Rengøring: Kan tørres af med en fugtig klud. Vedligehold: Regelmæssig vedligeholdelse med voks. Bruges bordet udendørs, skal det dækkes til om vinteren for beskyttelse.