PYTT Living

PYTT Living er et nyere dansk designbrand etableret i 2015, der blev skabt med udgangspunkt i PYTTs passion for design, interiør og udfordringen i at skabe nyt. Hos PYTT Living arbejdes altid ud fra synspunktet, at man skal sige ”PYTT med det” – ”PYTT med, at der roder lidt” – ”PYTT med, hvad andre tænker” og ”PYTT, vi gør det”. Dette bringer PYTT videre i deres produkter, som udsprunget af klassisk og kvalitetsbevidst design, ikke er bange for at blive set.

PYTT skaber minimalistisk, detaljeorienteret og frem for alt funktionelt design i deres puder, plaider, hynder, gulvpuder, puffer, sengegavle, sengeborde, køkkentekstiler m.v. PYTT har skabt en serie af produkter, som er en unik blanding af tidløst men samtidig inspirerende og aktuelt design.

PYTT Living er kendt for, at de tænker meget på miljøet og genanvendelighed i produkterne. PYTT har derfor stor fokus på at producere produkter af genanvendelige materialer, og mere end 50 % af PYTTs produkter indeholder genanvendelige materialer – det gælder både betræk og fyld. Alle de produkter, der er produceret af genanvendelige materialer – Reloved, er mærket med REuse, REduce, REcycle logoet.

Økonomisk, etisk og miljømæssig ansvarlighed betyder meget for PYTT Living. Det kan derfor også spores hos PYTT, lige fra valg af materialer, produktion under ansvarlige forhold og fokus på at skabe så lidt spild som muligt.