Cozy Living Club sofa - Platinum
9% nedsat

Flere visninger

Cozy Living Club sofa - Platinum

Varenummer:453421

Pris: 10.990,00 DKK

Special Price 9.999,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Cozy Living Club sofa - Platinum er en moderne og stilfuld sofa i en meget lækker grå velour. Sofaen er i et enkelt og stilrent design i lige linjer og den flotte messingkant er med til at give sofaen et meget eksklusivt look. Den smarte sofa er ideel til at gøre det stilfulde nordiske look mere blødt og sofistikeret. Skab ægte loungestemning i din stue, sæt sofaen sammen med et par loungestole og et smart lille bord. Club Couch er en flot og eksklusiv sofa med en super god siddekomfort.

Sofaen er fremstillet i en lækker velour i 100 % polyester, og benene er fremstillet i røgfarvet eg. Sofaen er polstret med polyurethaneskum og har en rigtig god siddekomfort. Sofaen er 205 cm lang, 85 cm dyb og 82 cm høj. Siddehøjden er 43 cm og siddedybden er 57 cm.

Bemærk, leveringstid 5 - 8 dage.
Sofaen er et bestillingskøb (bestilles specielt hjem til dig), det er derfor ikke muligt at returnere sofaen.
Bemærk, ved bestilling vil du blive kontaktet angående leveringsdato. Som vil almindelige møbellevering, vil leveringen foregår til din privatadresse. Det kræver derfor, at du er hjemme ved levering.

Detaljer

Den smarte Cozy Living Club sofa - Platinum i stålgrå er i en kraftig og holdbar kvalitet, alligevel er det vigtigt, at den behandles efter anvisningerne, så sofaen holder længst muligt. Sofaens betræk tåler ikke vask, men pletter kan fjernes med varmt vand og lidt sæbe på en klud. Type: Sofa / loungesofa. Mærke: Cozy Living. Style: Club Couch Velvet. Mål: 205 cm lang x 85 cm dyb x 82 cm høj. Siddehøjde: 43 cm. Siddedybde: 57 cm. Design: Cozy Living. Farve: Platin og røgfarvet eg. Materiale: Velour i 100 % polyester, ben i røgfarvet eg og kant i messing. Polstring: Polyurethaneskum. Aftageligt betræk: Nej. Rengøring: Pletter kan fjernes med varmt vand og lidt sæbe på en klud.