Muubs hængestol Dwell natur
9% nedsat

Flere visninger

Muubs hængestol Dwell natur

Varenummer:301111

Pris: 6.595,00 DKK

Special Price 5.995,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Muubs hængestol Dwell i natur er en meget flot og lækker hængestol i vandhyacint, det vil pynte i ethvert hjem. Stolen har et enkelt og lækkert look, der bare indbyder til hygge og afslapning. Hængesolen kan bruges både indendørs og udendørs - ideel til terrassen, i din udestue, i dit orangeri eller under enhver anden form for overdækning,

Dwell hængestol fra Muubs er fremtstillet i vandhyacint og måler 90 cm i bredden x 70 cm i dybden x 110 cm i højden. Levers med kæde til ophængning.

Bemærk, alle større møbler og stole er bestillingsvarer og leveres direkte fra fjernlager. Ved bestilling vil du blive kontaktet angående leveringsdato. Som ved almindelige møbellevering, vil leveringen foregår til din privatadresse (levereing til kantsten/stueetage). Det kræver derfor, at du er hjemme ved levering.
Bemærk, varen er et bestillingskøb (bestilt speciel hjem til dig), det er derfor ikke muligt at returnere varen.


Om MUUBS
MUUBS er en dansk, innovativ møbel- og interiør virksomhed. MUUBS er specialiseret i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå og naturlige materialer.
MUUBS møbler, puder, duge og brugskunst har alle et råt og unikt urbant look, der passer ind i de fleste boligindretninger - som kontrast til det minimalistiske. MUUBS udtrykker i deres meget lækre produktsortiment naturens kræfter og dens smukke, intense råhed.

Detaljer

Den smarte hængestol Dwell fra Muubs i naturfarve er i en kraftig og holdbar kvalitet, alligevel er det vigtigt, at den behandles efter anvisningerne, så stolen holder længst muligt. Type: Stol / hængestol. Mærke: Muubs. Style: Dwell hængestol. Mål: 90 cm bred x 70 cm dyb x 110 cm høj. Design: Muubs. Farve: Naturfarvet. Materiale: Vandhyacint. Placering: Hængestolen kan bruges både indendørs og udendørs - den skal dog hænge under overdækning, så den ikke bliver våd.