Sompex LED-bloklys hvid frost 18 cm
20% nedsat

Flere visninger

Sompex LED-bloklys hvid frost 18 cm

Varenummer:369902

Pris: 399,00 DKK

Special Price 319,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Sompex LED-bloklys i hvid frost 18 cm er de originale LED-stearinlys med bevægelig flamme. De hvide batteridrevne stearinlys soder ikke og er derfor meget bedre for dit indeklima end almindelige stearinlys. LED-stearinlys er idelle i brug hjemme, i sommerhuset, i campingvognen, i virksomheder, på hospitaler, i institutioner, på hoteller og alle andre tænkelige steder, da der ikke er risiko for brand, de soder ikke og giver den samme hyggelig varme som almindelige levende stearinlys.
Sompex LED-bloklysene i ægte stearin kombineret med den sidste nye LED-teknologi gør, at stearinlysene er i meget høj kvalitet. Det at LED-bloklysene er fremstillet i ægte stearin gør, at de ligner almindelige stearinlys og den bevægelige flamme giver LED-stearinlysene et naturtro udseende, så man ikke kan se forskel på almindelige levende stearinlys og LED-stearinlys.

Sompex LED-stearinlysene har tre indstillinger; Off, On og Timer, så lysene kan tændes og slukkes manuelt, eller de kan indstilles til at tænde og slukke automatisk. Indstilles LED-stearinlysene på Timer, brænder de i fem timer fra lyset sættes på Timer. Derefter slukker LED-stearinlyset og tænder automatisk igen efter 19 timers pause. Sådan forsætter LED-stearinlyset indtil der ændres på indstillingen. LED-stearinlysene kan brænde i 120 – 150 timer på to styk AA-batterier. Ønsker du, at dine lys skal brænde kortere eller længere end fem timer, fås en fjernbetjening til stearinlysene, så du ikke behøver at løfte LED-stearinlysene og tænde/slukke dem i bunden. Med fjernbetjeningen kan Timeren på udendørslysene indstilles til at brænde i 4, 6, 8 eller 10 timer.

Husk, at LED-stearinlysenes overflade er fremstillet i 100 % ren stearin, og derfor bliver de bløde ligesom almindelige stearinlys ved temperaturer over 37 ° C.

Størrelse: 18 cm høj og 8 cm Ø.


Fordele ved LED-stearinlys
• LED-stearinlys soder ikke og er allergivenlige
• LED-stearinlys giver ingen brandfare
• LED-stearinlys er ufarlige i brug i nærheden af børn og dyr
• LED-stearinlys er tilladt på institutioner og lignende steder, hvor levende lys ikke er tilladt
• LED-stearinlys ligner almindelige lys og kan brænde, selvom du ikke er hjemme. LED-lysene kan dermed være med til at forebygge indbrud

Detaljer

Sompex LED-bloklys i hvid frost 18 cm er i en god kvalitet, men det er stadig vigtigt, at de behandles efter anvisningerne, for at LED-stearinlysene holder længst muligt Husk, at LED-stearinlysenes overflade er fremstillet i 100 % ren stearin, og derfor bliver de bløde ligesom almindelige stearinlys ved temperaturer over 37 ° C. Type: LED-stearinlys/Levelys. Mærke: Sompex fra Piffany. Style: Originalt LED-stearinlys med bevægelig flamme. Design: Glat. Farve: Hvid frost Størrelse: 18 cm høj og 8 cm Ø. Materiale: 100 % stearin. Batteri: 2 stk. AA-batterier. Placering: Kun indendørs.