PYTT Living lagen Standard hvid

Flere visninger

PYTT Living lagen Standard hvid

Varenummer:10851
299,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living lagen Standard hvid er til dig, som vil have, at det skal være ekstra lækkert. Lagnerne er i den fineste kvalitet og fås i farverne hvid og creme. Har du sengetøj fra Pytt-Living, passer lagnerne til. Bagsiderne på PYTT living sengetøjet er hvide og cremefarvede – med lagnerne kan du fuldende det smukke og elegante udtryk.

Med lagnet Standard får du et eksklusivt lagen i den lækreste kvalitet. PYTT Living lagen Standard er i 100 % bomuldssatin.

Med sengetøj og lagner fra PYTT Living så fås det ikke mere lækkert. Så er der kun tilbage at sige; Godnat og drøm godt.

Detaljer

PYTT Living lagen Standard er i en virkelig god kvalitet. Alligevel er det vigtigt, at det behandles efter anvisningerne, for at lagnet holder længst muligt. Lagnet skal vaskes ved 60° C. Lagnet bør vaskes separat første gang. Efterfølgende bør lagnet vaskes med lignende farver. Lagnerne må ikke vaskes sammen med frotté. Farvede lagner må ikke vaskes med optisk hvidt eller anden form for vaskemiddel, der indeholder blegemidler. Vaskes lagnet efter anvisningerne, holder det farven pænt. Lagner i standard fra PYTT Living er Oeko-Tex-certificeret, hvilket betyder, at lagnet er fri for sundhedsskadelige stoffer. Type: Lagen. Mærke: PYTT-Living. Style: Standard. Størrelse: 140 x 250 cm. Passer til: 90 x 200 cm madras. Farve: Hvid. Materiale: 100 % bomuldssatin. Miljø- og sundhedsmærkninger: Oeko-Tex. Vask: 60° C. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Vi anbefaler en kort tørring i tørretumbler, og at lagnet derefter hænges til tørre. Så bliver lagnet pænt glat, og det er til gavn for både din elregning og miljøet. Strygning: Efter anvisningerne.