PYTT Living lagen til boxmadras hvid

Flere visninger

PYTT Living lagen til boxmadras hvid

Varenummer:10811

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living lagen til boxmadras i hvid er til dig, som vil have, at det skal være ekstra lækkert. Lagnerne er i den fineste kvalitet og fås i farverne hvid og creme. Har du sengetøj fra Pytt Living, passer lagnerne til. Bagsiderne på PYTT living sengetøjet er hvide og cremefarvede – med lagnerne til boxmadras kan du fuldende det smukke og elegante udtryk.

Med lagnet til boxmadras får du et eksklusivt lagen i den lækreste kvalitet. PYTT Living lagen til boxmadras er i 100 % bomuldssatin.

Med sengetøj og lagener fra PYTT Living så fås det ikke mere lækkert. Så er der kun tilbage at sige; Godnat og drøm godt.
399,00 DKK

Ekstra valgmuligheder

* Påkrævede felter

399,00 DKK

Detaljer

PYTT Living lagen i hvid til boxmadras er i en virkelig god kvalitet. Alligevel er det vigtigt, at det behandles efter anvisningerne, for at lagnet holder længst muligt. Lagnet skal vaskes ved 60° C. Lagnet bør vaskes separat første gang. Efterfølgende bør lagnet vaskes med lignende farver. Lagnerne må ikke vaskes sammen med frotté. Farvede lagner må ikke vaskes med optisk hvidt eller anden form for vaskemiddel, der indeholder blegemidler. Vaskes lagenet efter anvisningerne, holder det farven pænt. Lagener til boxmadras fra PYTT Living er Oeko-Tex-certificeret, hvilket betyder, at lagnet er fri for sundhedsskadelige stoffer. Type: Lagen. Mærke: PYTT Living. Style: Box - til boxmadras. Størrelse: Fås i størrelserne 90 x 200 x 40 cm, 140 x 200 x 40 cm, 180 x 200 x 40 cm. Farve: Hvid. Materiale: 100 % bomuldssatin. Miljø- og sundhedsmærkninger: Oeko-Tex. Vask: 60° C. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Vi anbefaler en kort tørring i tørretumbler, og at lagnet derefter hænges til tørre. Så bliver lagenet pænt glat, og det er til gavn for både din elregning og miljøet. Strygning: Efter anvisningerne.