PYTT Living lagen til topmadras hvid

Flere visninger

PYTT Living lagen til topmadras hvid

Varenummer:10821

LagerstatusPå lager

Details:

PYTT Living lagen til topmadras i hvid er til dig, som vil have, at det skal være ekstra lækkert. Lagnerne er i den fineste kvalitet og fås i farverne hvid og creme. Har du sengetøj fra Pytt Living, passer lagnerne til. Bagsiderne på PYTT Living sengetøjet er hvide og cremefarvede – med lagnerne kan du fuldende det smukke og elegante udtryk.

Med lagnet til topmadras får du et eksklusivt lagen i den lækreste kvalitet. PYTT Living lagen til topmadras er i 100 % bomuldssatin.

Med sengetøj og lagener fra PYTT Living så fås det ikke mere lækkert. Så er der kun tilbage at sige; Godnat og drøm godt.
299,00 DKK

Ekstra valgmuligheder

* Påkrævede felter

299,00 DKK

Detaljer

PYTT Living lagen til topmadras er i en virkelig god kvalitet. Alligevel er det vigtigt, at det behandles efter anvisningerne, for at lagnet holder længst muligt. Lagnet skal vaskes ved 60° C. Lagnet bør vaskes separat første gang. Efterfølgende bør lagnet vaskes med lignende farver. Lagnerne må ikke vaskes sammen med frotté. Farvede lagner må ikke vaskes med optisk hvidt eller anden form for vaskemiddel, der indeholder blegemidler. Vaskes lagenet efter anvisningerne, holder det farven pænt. Lagener til topmadras fra PYTT Living er Oeko-Tex-certificeret, hvilket betyder, at lagnet er fri for sundhedsskadelige stoffer. Type: Lagen. Mærke: PYTT Living. Style: Top - til topmadras. Størrelse: Fås i størrelserne 90 x 200 x 8 cm, 140 x 200 x 8 cm, 180 x 200 x 8 cm. Farve: Hvid. Materiale: 100 % bomuldssatin. Miljø- og sundhedsmærkninger: Oeko-Tex. Vask: 60° C. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Vi anbefaler en kort tørring i tørretumbler, og at lagnet derefter hænges til tørre. Så bliver lagenet pænt glat, og det er til gavn for både din elregning og miljøet. Strygning: Efter anvisningerne.