Damaskdug Compliments Sun graa
40% nedsat

Flere visninger

  • Damaskdug Compliments Sun graa
  • Damask dug Compliments Sun

Compliments damaskdug Sun grå

Varenummer:101113

LagerstatusPå lager

Details:

Compliments damaskdug Sun grå fra Compliments by Gartex er en meget lækker dug i et moderne og eksklusivt mønster. Mønsteret Sun får dugen til at stråle samtidig med at den er både enkel og elegant. Damaskdugen passer flot til alle stel.

Damaksdugen er i 100 % bomuld, og for at opnå den bedste kvalitet er dugen produceret i den fineste certificeret bomuld. Damaskdugens overflade er smudsafvisende, hvilket gør dugen let at holde.

Navnet "Damask" kommer fra den vævemetode som gør, at selve mønsteret fremstår med skiftevis mat og blank overflade. Fås også i andre farver og som bordløber/dinner-for-two.

Vaskes den grå damaskdug efter anvisningerne, holder den farven, er let at stryge og krøller meget lidt. Husk, altid at stryge dugen efter vask, det gør den mere smudsafvisende og giver den igen den flotte blanke overflade. Kan vaskes på op til 60°.
For at dugen krøller mindst muligt ved vask, anbefaler vi, at dugen vaskes alene.


Om Compliments By Gartex
Damaskdugene Compliments by Gartex er duge til den kvalitetsbevidste forbruger. Compliments by Gartex damaskduge er i et moderne nordisk design. Gartex har løbende udviklet deres produktsortement, og lancere hele tiden nye flotte damaskduge i enkle og moderne mønstre, så som dugene Ice og Sun. Brandet Compliments rummer i dag tekstiler i høj kvalitet til hele boligen så som damaskduge, puder og plaider. Fra Compliments fås også duge i 160 cm til brede borde eller elipseborde.


Hvad er Damask?
Damask er fint mønstret stof af silke, uld, bomuld eller hør. Den særlige damaskvævning stammer oprindelig fra Damaskus, hvor damaske blev brugt til stof af høj kvalitet. Senere blev damask importeret til Europa af korsfarerne. I middelalderen vævede man damask i Genova og Venedig, og siden spredte produktionen sig til Frankrig, England og Holland.

Damask kendetegnes ved, at mønstret er vævet ind i selve stoffet, så der opstår som kontrast mellem mat og blankt. Damask benyttes oftes til duge, men er også set brugt til at give liv til ensfarvede folkedragter.

Damask er som regel ensfarvet, og mønsteret ses i matte og blanke flader. Når stoffet bliver vendt, ses mønsteret modsat. Der er ingen egentlig for- og bagside på damask.

1

Produktnavn Antal
1

Pris: 669,00 DKK

Special Price 399,00 DKK

Ekstra valgmuligheder

* Påkrævede felter

Pris: 669,00 DKK

Special Price 399,00 DKK

Detaljer

Damaskdugen Compliments Sun i grå fra Compliments by Gartex er i en rigtig god kvalitet, alligevel er det vigtigt, at den behandles efter anvisningerne, for at dugen holder længst muligt. Dugen må vaskes ved max 60° C. Vask gerne duge ved lavere temperaturer, så holder de længere, og det koster mindre i strøm og er til gavn for miljøet. For bedste resultat anbefaler vi, at vaske dugen alene. En farvet dug må ikke vaskes med optisk hvidt eller anden form for vaskemiddel, der indeholder blegemidler. Vaskes dugen efter anvisningerne, holder den farven pænt. Type: Damaskdug. Vævemetode: Damask kommer fra den vævemetode, der gør, at selve mønsteret fremstår med skiftevis matte og blanke overflader. Mærke: Compliments by Gartex. Style: Sun. Størrelse: 140 x 270 cm, 140 x 320 cm, 140 x 370 cm, 160 x 270 cm, 160 x 320 cm og 160 x 370 cm. Farve: Grå. Materiale: 100 % bomuld. Smudsafvisende: Ja Vask: 60° C. For bedste resultat anbefaler vi, at vaske dugen alene. Tørretumbling: Efter anvisningerne. Vi anbefaler en kort tørring i tørretumbler, og at dugen derefter hænges til tørre. Så bliver dugen pæn glat, og det er til gavn for både din elregning og miljøet. Strygning: Efter anvisningerne. Husk, altid at stryge dugen efter vask, så den igen får den flotte blanke overflade.