Montehome Vuk oversized uldsweater
50% nedsat

Flere visninger

Montehome Vuk oversized uldsweater

Varenummer:174004

2

Pris: 1.799,00 DKK

Special Price 899,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Den flotte Vuk uldsweater fra Montehome er håndstrikket i Montenegro af landsbyernes ældre befolkning. Her bruges kun økologisk uld. Fårene græsser i de tit uberørte omkringliggende bjergområder og nyder den friske bjergluft.

Alle uld-produkter er unikke og ingen mønstre er fuldstændig ens. Produkterne strikkes i kvindernes egne hjem, hvor de vælger deres egne mønstre. Nogle par er helt specielle og findes på nuværende tidspunkt kun i begrænset antal, hvilket giver hvert enkelt par deres egen unikke kendetegn. Gennem salget af uld, støtter vi de Montenegrinske kvinder økonomisk!

Ulden indeholder naturlige kropsolier fra fåret, og disse olier indeholder keratin (protein), som matcher menneskets egen kropsolie. Dette betyder, at du sammen med varmen også får naturlige olier påført på huden. Derudover virker ulden eksfolierende, og hjælper med at fjerne de øverste lag af døde hudceller.

Montehome har en vision, om at gøre en forskel for kvinderne i Montenegro og være med til at hæve deres livskvalitet. Deres mission er at vise hvad ægte økologi betyder, og være med til at bringe naturen og hyggen ind i de Skandinaviske hjem.

Detaljer

Vuk sweateren findes kun i én størrelse: Large/oversize