Schulz by Crowd

SCHULZ BY CROWD blev etableret i april 2015 af creative director Marie Schulz med ønsket om at sætte en helt ny barre for den måde, vi både konceptualiserer og fremstiller mode.

Marie Schulz’ ambition er at designe tøj til kvinder, som værdsætter både stil, kvalitet, håndværk og bæredygtighed. Afsættet for arbejdet og designs er de nordiske designprincipper. Håndplukkede designere, der værdsætter rene, nordiske silhuetter med funktionalitet i designet. Sculz by Crowd arbejder kun med delikate kvalitetstekstiler med lang levetid såsom økologisk bomuld og silke. Hos Schulz By Crowd handler det ikke om at købe ofte - men om at købe kvalitet, der bevarer sit eksklusive look og deraf sin værdi.

Sculz by Crowd udgiver hvert år 2 kollektioner - forår/sommer samt efterår/vinter - og deres designæstetik har et tidløst, sofistikeret og simpelt udtryk og indebærer samtidig bemærkelsesværdige detaljer. Hver sæson byder på originale farver og prints udvalgt særligt til hver enkelt kollektion - uden at være for larmende, men nok til at give tøjet personlighed og kant. De skaber tøj ud fra grundtanken om, at hver dag skal være en god tøjdag. Alle dele er behagelige og nemme at bære og udstråler samtidig ærlighed, stil og eksklusivitet.

Sculz by Crowd ønsker at sætte bæredygtige og miljøbevidste fodaftryk i vores branche. Bæredygtighed er et grundfundament, der betyder, at de hele tiden bestræber sig på at implementere nye, mere miljøvenlige måder at gå til produktionen af tøj på - uden at gå på kompromis med designet. Ved blandt andet kun at anvende kvalitetsmaterialer sikres en længere levetid for tøjet, der samtidig kræver færre vaske. Sculz by Crowd er et crowdsourced fashion brand, hvilket betyder, at Schulz By Crowd arbejder sammen med et netværk af over 100 faglærte, talentfulde designere, som har mulighed for at arbejde med kvalitetsmaterialer og bringe et produkt på markedet i eget navn Skal værdisættet koges ned, er de tre grundpiller i Schulz By Crowd tidløse designs - kvalitetsprodukter med lang levetid - respekt for miljø og de mennesker, der er involveret i produktionen.

Vælg ønsket produktgruppe under kategori i menuen til venstre.