Fragt og levering
New Nordic Style tilbyder levering med PostNord. Leveringtiden er 1 til 3 dage, men vi bestræber os på at afsende dine varer inden for et døgn på hverdage. Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag til dag levering. New Nordic Style kan ikke holdes til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

Du har følgende valgmuligheder ved levering i Danmark:
1) Afhentning hos PostNord, 39,- DKK
2) Leveret til din privatadresse, 59,- DKK 

Ved køb for mere end 499,- kr., sender vi dine varer fragtfrit.

Afhenter du ikke din bestilling på det valgte leveringssted inden for afhentningsfristens udløb, vil vi modtage pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi fragt og ekspeditionsgebyr på min. 80 kr., hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.
Ønsker du at købe varen igen, skal du lave en ny bestilling.

Forsendelse til udlandet efter aftale.

Levering af bestillingsvarer
Bestiller du møbler, hynder, lamper og andre varer, som vi ikke har på lager, så vil der være en lidt længere leveringstid på mellem 3 og 8 dage. Ved bestilling af møbler, som sendes direkte fra vores leverandører til dig, vi
l du blive kontaktet angående leveringsdato. Som ved almindelige møbellevering, vil leveringen foregår til din privatadresse (kantsten). Det kræver derfor, at du er hjemme ved levering.

Bemærk, varer der bestilles hjem specielt til dig tages ikke retur.