Bytteservice/fortrydelsesret
Når du handler hos New Nordic Style har du 14 dages fortrydelsesret* på lagervarer. I de 14 dage kan du meddele os, at du fortryder købet og efter aftale returnere varen til os.

*Bemærk, fortrydelsesretten gælder ikke varer, der er bestilt specielt hjem til dig, som fx møbler, skræddersyet hynder og lign. Bestillingsvarer tages ikke retur.

Fortrydelsesretten, på varer købt fra lager, løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en lørdag, søndag, Grundlovsdag, juleaftensdag, nytårsaftensdag eller en helligdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til kundeservice@newnordicstyle.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, at du forudgående har givet os tydelig meddelelse herom.


Returnering
Har du aftalt med New Nordic Style, at du ønsker at returnere købte varer, bedes du sende varen retur hurtigst muligt og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering af nedsatte varer eller varer købt på udsalg tilbagebetales fragten ikke.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt eventuel Track and Trace-nummer.

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varer skal returneres til New Nordic Style, Knudsbjergvej 11, 3670 Veksø Sjælland. 


Tilbagebetaling
Når vi har modtaget varen retur og tjekket den, får du tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du gennemførte købet med.

Bemærk
Du kan helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varens værdi er forringet, fordi:

1) Du har taget varen i brug.
2) Varen er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret. 
3) Varen ikke er returneret i original emballage.
4) Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen på samme måde, som er mulig i en fysisk butik. Du må ikke tage den i egentlig brug.