Zone Wall Bucket Puck Mini sort
61% nedsat

Flere visninger

Zone Wall Bucket Puck Mini sort

Varenummer:251759

1

Pris: 179,00 DKK

Special Price 69,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Zone Wall Bucket Puck Mini i sort er endnu en smart og meget brugbar nyhed fra Zone i et enkelt nordisk design. Vægspanden Wall Bucket monteres nemt og hurtigt på fliser, spejle og glas med sugekoppen Puck.

Vægspanden Wall Bucket er ligesom mange andre produkter fra Zone multifunktionelt og har mange anvendelsesmuligheder. Wall Bucket er ideel til at hænge på spejlet til opbevaring af makeup, den kan bruges som potte til krydderurter, til opbevaring af nøgler og andre småting, som ofte ligger og roder. Med Puck Mini Bucket får du en opbevaringsbeholder med et utal af muligheder. Den smart rille i fronten er endnu en finesse ved Wall Bucket, som kan bruges til at hænge fx en vaskeklud, et viskestykke eller nøglesnor fast i.

Med sugekoppen Puck sættes vægspanden op på kun 10 sekunder uden brug af værktøj og uden at efterlade spor, mærker eller huller. Nu kan du let flytte rundt på dit badegrej – med et snuptag kan vægspanden Wall Bucket hurtigt tages ned og placeres et andet sted i badet eller i boligen. Vægspanden Wall Bucket kan bære op til 9 kg.

Vægspanden Wall Bucket Puck Mini i sort er udviklet i samarbejde med designerne fra VE2. Wall Bucket er fremstillet i robust PP-materiale. Wall Bucket måler 21,7 cm i højden, længden 11,9 cm og bredden 8,5 cm. Bemærk, der er ikke hulder i bunden af Wall Bucket Puck Mini.

Detaljer

Type: Vægspand. Mærke: Zone. Style: Wall Bucket Puck Mini. Design: VE2. Mål vægspand Bucket: H 21,7 cm x L11,9 cm x B 8,5 cm. Farve: Sort. Materiale: PP-materiale. Pakning: Leveres i pæn gaveæske.