Sompex LED-bloklys antracit frost 18 cm
40% nedsat

Flere visninger

Sompex LED-bloklys antracit frost 18 cm

Varenummer:S36561

Pris: 399,00 DKK

Special Price 239,00 DKK

LagerstatusPå lager

Details:

Sompex LED-bloklys i antracit frost 18 cm er de originale LED-stearinlys med bevægelig flamme. De batteridrevne stearinlys soder ikke og er derfor meget bedre for dit indeklima end almindelige stearinlys. LED-stearinlys er idelle i brug hjemme, i sommerhuset eller i campingvognen.
Sompex LED-bloklysene i ægte stearin kombineret med den sidste nye LED-teknologi gør, at stearinlysene er i meget høj kvalitet. Det at LED-bloklysene er fremstillet i ægte stearin gør, at de ligner almindelige stearinlys og den bevægelige flamme giver LED-stearinlysene et naturtro udseende, så man ikke kan se forskel på almindelige levende stearinlys og LED-stearinlys.

Sompex LED-stearinlysene har tre indstillinger; Off, On og Timer, så lysene kan tændes og slukkes manuelt, eller de kan indstilles til at tænde og slukke automatisk. Indstilles LED-stearinlysene på Timer, brænder de i 5 timer. Derefter slukker LED-stearinlyset og tænder automatisk igen efter 19 timers pause. Sådan fortsætter LED-stearinlyset indtil der ændres på indstillingen. LED-stearinlysene kan brænde i 120 – 150 timer på to styk AA-batterier. Der kan tilkøbes en fjernbetjening til stearinlysene, så du ikke behøver at løfte og tænde/slukke dem i bunden.

Husk, at LED-stearinlysenes overflade er fremstillet i 100 % ren stearin, og derfor bliver de bløde ligesom almindelige stearinlys ved temperaturer over 37 ° C.

Farve: Antracit Frost
Størrelse: 18 cm høj og 8 cm Ø.
Materiale: 100 % stearin.
Batteri: 2 stk. AA-batterier (ej inkluderet)
Placering: Kun indendørs.

Detaljer

Farve: Antracit Frost Størrelse: 18 cm høj og 8 cm Ø. Materiale: 100 % stearin. Batteri: 2 stk. AA-batterier (ej inkluderet) Placering: Kun indendørs.